Kjerstis skjulte skatter

torsdag, januar 13, 2005

Utrolig. Helt utrolig.

Jeg er da virkelig ikke sånn. Som ikke klarer å holde orden i livet, altså. Prøvde igjen, jeg, i dag. Var presis og allting. Sa hadetbraelskling til min kjære og møtte opp på rommet i fjerde etg i HF-bygget. Bare ukjente ansikter. "Det er infomøte nå?" Jeg lot øynene gli spørrende over den lille forsamlingen. "Norsk som andrespråk?" Jo, de nikket og greier. "Men..." begynte jeg, for så å stille mumle "det var liksom ikke noen kjente her..."

Men Jørgen Seiersted, som hadde mange av litteraturforelesningene i høst, og som tydeligvis kjente meg igjen (!) ((jeg sitter jo selvsagt alltid på første rad og følger oppvakt med og gir foreleserne vennlige nikk og oppmuntrende smil. sånn er jeg bare)) dukket opp, og da ble jeg jo beroliget. Likevel, jeg hørte jo ikke hjemme der. Da resten av forsamlingen nikket samstemmig at jo, de hadde hatt faget i høst, følte jeg rødmen skylle opp i ansiktet, og litt brydd møtte jeg jørgens blikk. Da var det jo bare å samle sammen sakene og ta jakken på armen og liste seg ut...

En time senere gikk det bedre. Møtte på flere kjente ansikter fra i høst, og informasjonen gjaldt fag som jag faktisk kan ta dette semesteret. Så det ordnet seg, det også. ;-)

I dag er det første korøving med KorInter, hvis jeg ikke er helt på bærtur der også... tror vi skal ha styremøte kl 1800, men jeg skal vel ikke bli så overrasket om jeg er den eneste som møter opp. Jeg lager visst de underligste notater i boken min... "Styremøte??? Neeeei, det er jo på mandag, det..."

Stå på, alle flittige studenter!

Kjersti

2 Comments:

At 13. januar 2005 kl. 16:45, Blogger Steinar said...

Hvada "sånn"!!?? Er det noe galt i å ikke ha kontroll over livet sitt også nå da. Nei bare gjør som alle oss andre, bare len deg tilbake og nyt kaoset! Det er DET som er livet :)

 
At 13. januar 2005 kl. 17:41, Blogger Torbjørn said...

Stakkars baby. Du har nok vært sammen med meg litt for lenge. Synd for deg, bra for meg!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home