Kjerstis skjulte skatter

lørdag, februar 26, 2005

Det er jammen godt at jeg har torbjørn til å hjelpe meg litt. blir jo helt deppa av sånne datating. hvorfor i all verden må jeg lage nytt passord hver eneste gang jeg skal logge på?

Vel, jeg prøver å glemme det og finne tilbake til den gode stemningen jeg hadde tenkt å formidle i denne bloggen... skal vi se...hmm et lite øyeblikk, DER ja... snø, glitrende, kornete påskesnø (enda det bare er februar!), blå og ren norheimsund-himmel, te og sjokolade, min kjære torbjørn ved siden av meg på sitteunderlaget, og en utsikt over hele bygden og vel så det... Ja, der var vi ja, på skitur på Sjuseter. Fantastisk nydelig, og det spørsmålet som alltid dukker opp i sånne anledninger; hvorfor gjorde vi ikke dette hver dag i vinterferien? Hm... Det har seg sånn at torbjørn og jeg har hatt viktig arbeid fore, nemlig innbydelsene til bryllupet vårt. Vi var superflinke, og nå ligger de klare i konvoluttene. Ellers har vi vært hos svigers noen dager; noe dere kanskje har lest i torbjørn sin blogg. Og så var det jo superspennende å se om mammaen min og mammaen til torbjørn kunne bli venner og leke sammen, derfor kom de på besøk hit til norheimsund. (De gikk fint sammen)

Forresten veldig hyggelig at jeg kan være med å skape debatt! Det er godt å se at de oppegående og samfunnsengasjerte studentene virkelig finnes der ute et sted.

Ha det bra, alle sammen, og teik ker!