Kjerstis skjulte skatter

lørdag, februar 12, 2005

jon fosse

Hei igen!
Mennesket og maktene var faktisk en utrolig bra bok! Etter å ha strevd meg gjennom Homo Falsus av Kjærstad, var det herlig å lese Olav Duun. I dag pløyde jeg gjennom noe av Fosse også, så nå suser det av gårde inn i litteraturjungelen igjen. Hei og hå. Beklager skrivefeilen i forrige innlegg; da jeg skulle skrive den fantastiske avisen "Vårt Land" som bryllupsønske, snek det seg inn noen feiltrykk. Resultatet ble visst "Illustrert Vitenskap" eller noe sånt. Takk til Maria som gjorde meg oppmerksom på feilen. ;-)Ellers er det masse små gutter utenfor vinduet mitt akkurat nå, og de leker på lekeplassen, springer og hopper og har det så morsomt; det er en fryd å se barna nå til dags. Hvem var det som sa at nå for tiden er det bare datamaskiner de bryr seg om?

Ha en finfin lørdag, alle sammen!

7 Comments:

At 16. februar 2005 kl. 15:45, Blogger lilleoter said...

Jon Fosse!!!!Aaaaaaaaaaaaargh! My eyes, my eyes!!! Den mannen e seriøst kjedeli og repetativ!!!....Hatar Jon Fosse (eller rettare det han skriv)

 
At 16. februar 2005 kl. 15:46, Blogger Maria said...

Du skal elske din neste som deg selv!

 
At 16. februar 2005 kl. 17:10, Blogger Lars said...

Da kan man spørre seg selv; "Er Jon Fosse min neste?"

 
At 17. februar 2005 kl. 14:25, Blogger Maria said...

Såvidt eg har skjønt, så e alle min neste. T.o.m mannen som blei overfalt av røvere i Luk 10:25-37, så med mindre du kan gi meg et godt argument på koffor Jon Fosse ikkje e vår neste så syns eg nok at han falle inn under betegnelsen. I god juridisk stil så klart at ein kan jo gå t forarbeidene t Bibelen, og se på tidligere praksis på området, men når alt komme t alt så e d vel ikkje så vanskelig å se på Jon Fosse som min neste? :-) Eg hate han jo ikkje, og om så, så sa jo Jesus, elsk dine fiender! Hehe! :-) Begynne me å havne litt ut på sidesporet i forhold t ka innlegget på bloggen egentlig dreide seg om nå eller?

 
At 18. februar 2005 kl. 13:24, Blogger Lars said...

Det virker som jeg elsker Jon Fosse da. Det er i alle fall det jeg skal i følge det skrevne ord... JEG ELSKER JON FOSSE!

 
At 18. februar 2005 kl. 13:54, Blogger lilleoter said...

Det va da voldsomt te følelesesutbrudd!!!!Roolig lars, rolig!!!

 
At 18. februar 2005 kl. 14:07, Blogger Lars said...

Har roet meg litt nå. Tror kanskje det er litt overdrevet at jeg elsker Jon Fosse. Jeg kjenner ikke fyren og har ikke lest noe av dedt han har skrevet, så jeg nøyer med å si at jeg respekterer han som menneske.

 

Legg inn en kommentar

<< Home