Kjerstis skjulte skatter

fredag, april 15, 2005

Påske...? eh..er den over?

Plutselig gikk det opp for meg at våren er her... Vent litt, det gikk også opp for meg at kaken må ut av ovnen NÅ.. et øyeblikk... Sånn, da var det i orden. Får håpe den er stekt hele veien igjennom nå da, ikke sant, Torbjørn...? Ja, jeg innrømmer at jeg har made a fool of myself på det før. Faktisk en lignende situasjon som i dag. Fredag, idol, mormor sin super-tv, Torbjørn og jeg på koselig mormor-beøk i Eidsvåg, kake... mer eller mindre (helst mindre) stekt. Nok om det. I dag er en stor dag! Alle dager er jo for så vidt noe stort, men i dag hentet vi brudekjolen! Og vi fant noen superfine klær som Torbjørn skal ha på seg på den store dagen. Han var så pen at hjertet tok salto inni meg! Nå er det bare 106 dager igjen, så er vi mann og kone!!! ;-) Jeg holder på med "Irr! Grønt" av Dag Solstad for tiden, mye bedre enn pensum jeg har nevnt på bloggen før... Ha en fin fredag, alle sammen, og stem på Jorun!!!!!!! (en eller to n-er?)

Kjersti

5 Comments:

At 18. april 2005 kl. 16:56, Blogger Maria said...

Eg syns grønt e ein fin farge. Kanskje den fineste? har ikkje lest "Irr! Grønt" av Dag Solstad, men ska snart igang med Rousseau's "Emile" og lære litt om barneoppdragelse anno 1762.

 
At 19. april 2005 kl. 18:02, Blogger lilleoter said...

Eg derimot les berre tørre psykologibøker.....og syns Jorunn me to n'ar er finast uansett korleis ho idol-jenta skriv det:-)

 
At 25. april 2005 kl. 11:02, Blogger Lars said...

Må innrømme at jeg er ganske dårlig på lesing for tiden...

 
At 18. mai 2005 kl. 16:44, Blogger Steinar said...

Ja, nå er påsken over.

-www.steinar.tk-

 
At 20. mai 2005 kl. 11:54, Blogger Maria said...

Hvis du bare vente endå litt til med å poste et nytt innlegg, så kan du kalle d, "sommeren...? eh.. er den over?" ;-)

 

Legg inn en kommentar

<< Home